Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya verktyg till Pixelmator för IOS

Det kraftfulla redigeringsverktyget Pixelmator uppdateras för IOS med nya markeringsverktyg.

I maj uppdaterades Pixelmator för OS X till version 3.5. Två nya markeringsverktyg var en del av uppdateringen och nu kommer samma verktyg också till IOS-versionen som uppdateras till version 2.3.

Det är Snabbmarkering och Magentisk markering som nu läggs till också för IOS-användare. Med den förstnämnda går det att snabbt måla över ett objekt för att automatiskt markera det. Magnetverktyget fungerar på ett liknande sätt som den tidigare lassomarkeringen, men kan automatiskt fästa längs kanterna på ett objekt som ska markeras.

Uppdateringen innehåller också en lång rad av mindre förbättringar och ett antal buggfixar. Alla detaljer finns beskrivna på Pixelmators webbplats. Uppdateringen är gratis för befintliga användare, medan nya användare får lägga ut 50 kronor för IOS-versionen.

Namn
Pixelmator
Plattform
IOS
Utvecklare
UAB Pixelmator Team
Version
2.3
Pris
50 kr
Krav
Kräver IOS 9.1 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch.
Språk
Förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, engelska, franska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, ryska, spanska, tyska
Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.