Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya publika betor till IOS 10 och Mac OS Sierra

Du som har den första publika versionen av IOS 10 och Mac OS Sierra installerad kan nu uppdatera till beta 2.

Bara ett par dagar efter att de senaste utvecklarversionerna av Apples kommande systemuppgdateringar släpptes till utvecklare finns nu samma versioner för IOS och Mac OS att tillgå för dig som valt att gå med i det publika beta-programmet.

Precis som tidigare saknas publika beta-versioner till TV OS och Watch OS, dessa finns enbart tillgängliga i form av utvecklarversioner för registrerade utvecklare.

Inga märkbara nyheter i #Mac OS Sierra har hittills upptäckts, förutom stora stabilitets- och kompabilitetsförbättringar. Bland nyheterna i #IOS 10 finns förutom samma förbättringar ett dussintal märkbara. Bland annat har klick-ljud för tangentbordet åter fått det nya ljud som först introducerades i den första utvecklarversionen av systemet. Vidare har låsljudet för skärmlåset bytts ut till ett kortare låsljud.

En liten men väldigt betydelsefull nyhet för flitiga Icloud Drive-användare är att det nu går att överföra nedladdade bilagor och filer från IOS-appar som Mail och Safari direkt till Icloud Drive via delningsmenyn.

Om du är intresserad av att ladda ned och testköra betaversionerna av IOS 10 och Mac OS Sierra kan du läsa om hur går till väga här.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.