Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Love you to bits – gulligt pusselspel

Love you to bits är ett gulligt pusselspel om rymdutforskaren Kosmo som letar efter sin robotflickvän Nova. 99mac testar.

Om Pokémon Go inte är något för dig, eller du kanske bara behöver en paus från monsterletandet finns det gott om alternativ i App Store. Här kommer ett tips från oss på 99mac-redaktionen.

Love you to bits är ett pusselspel om rymdutforskaren Kosmo som letar efter sin robotflickvän Nova. Efter en olycka har hon spritts i delar i rymden och det är upp till dig (Kosmo) att hitta henne – en bit i taget.

Spelgrafiken är gullig, musiken sätter den sorgliga stämningen – din flickvän är trots allt i bitar och spridd i rymden – och det är bitvis riktigt klurigt att lista ut hur Novas delar ska komma till rätta. Varje del ligger i en egen miljö och de skiljer sig mycket åt. Det kan vara en lekpark i glada färger, en underjordisk mörk håla eller rund planet du måste springa runt och göra olika saker på för att få tag på en ny bit av Nova.

Banorna vi ska lösa innehåller också bonusobjekt som låser upp Kosmos minnen av Nova. Vi får också se små klipp från deras liv tillsammans mellan en del banor i spelet.

Summering och omdöme

Love you to bits är ett gulligt, klurigt spel som går utmärkt att spela några minuter i taget när du har tid över.

I skrivande stund finns det 25 banor. Två inkluderades gratis i den senaste uppdateringen och fler banor är på väg enligt information som hittas i spelet. Med det i åtanke känns det prisvärt att lägga ut 40 kronor på att köpa det och som alltid är det skönt att slippa reklam och uppmaningar om att köpa saker i spelet.

Namn
Love You To Bits
Plattform
IOS
Utvecklare
Alike Studio S.L.
Version
1.2.0
Pris
40 kronor
Krav
Kräver IOS 8.0 eller senare. Kompatibel med Iphone 4S eller nyare, Ipad 2 eller nyare och Ipod Touch femte generationen eller nyare.
Språk
Förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, engelska, franska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, ryska, spanska, tyska
Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.