Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sista chansen att gratis uppgradera till Windows 10

Efter den 29 juli är det inte längre gratis att uppgradera till Windows 10. Passa därför på att uppdatera dina maskiner nu.

#Microsoft vill få så många som möjligt att uppgradera till deras senaste version av operativsystemet Windows och har därför gjort det möjligt för Windows 7, 8- och 8.1-användare att gratis uppdatera till Windows 10. Men nu är det bråttom, efter den 29 juli kostar uppdateringen pengar. Våra kollegor på SweClockers går igenom allt du behöver veta om att uppgradera din dator.

Efter den 29 juli kommer Windows 10 Home att kosta dryga tusenlappen och för Windows 10 Pro får man lägga ut omkring 1 500 kronor.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.