Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper tredje publik beta för IOS 10 och Mac OS Sierra

Precis som förra omgången av nya betaversioner kommer de tredje publika betorna av IOS 10 och Mac OS Sierra kort efter utvecklarversionerna.

Du som deltar i Apples beta-program och har betaversioner installerade på dina enheter kan nu uppdatera till den senaste betaversionen – den tredje publika versionen i ordningen.

Under tisdagen släppte Apple fjärde utvecklarversionen av IOS, Mac OS, Watch OS och TV OS till alla registrerade utvecklare, och nu är det alla andra beta-testares tur att uppgradera till de senaste versionerna. Detta gäller dock enbart för IOS 10 och Mac OS Sierra, då operativsystemen för Apple Watch och Apple TV inte ges ut i form av publika betor.

Bland nyheterna för IOS 10 finner vi bland annat hundratals uppdaterade emoji-ikoner, nya klickljud för tangentbordet, återinförande av datumvisning i notiscenter samt uppsnabbade animationer i gränssnittet. Vidare har Apple tagit bort den haptiska vibrationsmarkeringen när man trycker på låsknappen.

Nyheterna i den nya betan för Mac OS Sierra verkar mestadels finnas gömda under huven i form av buggfixar och stabilitetsförbättringar. Bortsett från samma emoji-förändringar som i IOS 10 har ännu inget nytt, visuellt påträffats.

Du som har IOS 10 eller Mac OS Sierra installerat uppdaterar till senaste versionen via Programuppdatering på IOS respektive App Store på Mac. Du som ännu inte är med i beta-programmet kan kostnadsfritt gå med via Apples webbsida.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.