Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Prestandaproblem för Surface Pro 4 efter Windows-uppdatering

Den senaste Windows-uppdateringen orsakar prestandaproblem för användare av Surface Pro 4.

Den 29 juli i år fyllde operativsystemet #Windows 10 ett år, något som firades med uppdateringen Windows 10 Anniversary Update, som erbjuder både justeringar av gränssnittet och nya funktioner. Uppdateringen verkar dock ha drabbat användare av den kombinerade surfplattan och datorn Surface Pro 4.

Enligt flera användare på Microsofts användarforum har Surface Pro 4 efter uppdateringen problem med processorns så kallade dynamiska frekvensskalning. Det betyder i korthet att enheten anpassar sin hastighet beroende på belastning, för att spara batteritid och nyttja processorns kapacitet till max när det behövs.

Vår systersajt SweClockers har bekräftat fenomenet i tester, och konstaterar att deras exemplar av Surface Pro 4 efter uppdatering fastnar på en klockfrekvens på 1,5 GHz. Därmed minskar den effektiva prestandan med cirka 30 procent.

Microsoft har än så länge inte bekräftat problemet eller erbjudit någon lösning.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.