Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper nya publika betor av IOS 10 och Mac OS Sierra

En ny uppsättning beta-versioner av IOS 10 och Mac OS Sierra finns nu allmänt tillgängliga. De senaste versionerna är de fjärde publika i ordningen.

Apple släppte i början av veckan nya utvecklarversioner till TV OS, Watch OS, #IOS och #Mac OS och kort därefter släpptes de i publika betaversioner till de två sistnämnda plattformarna.

Inga större nyheter är hittills påträffade för någon av plattformarna, de flesta ändringar tycks istället komma i form av stabilitetsförbättringar och optimeringar.

Intressant nog expermimenterar Apple fortfarande med de olika ljudeffekterna för IOS 10 – ännu ett nytt låsljud testas i de senaste versionerna; ett ganska diffust ljud som närmast kan liknas vid ljudet av en dörr som stängs.

Vidare har tredjeparts-widgets i Notiscenter fått en mörk bakgrund medan Apples egna widgets behåller den ljusa bakgrunden. Huruvida detta är en medveten förändring eller bugg är oklart i nuläget då vissa användare rapporterar det omvända förhållandet där Apples widgets är mörka och övriga ljusa.

En annan förändring som inte heller i nuläget kan säkerställas som en aktiv förändring är att användare inte längre behöver skriva in Apple ID-lösenordet vid köp av nedladdningar efter att enheten startats om.

Du som redan är med i Apples beta-program uppdaterar till de senaste versionerna som vanligt. Du som är intresserad av att testa IOS 10 eller Mac OS Sierra kan följa 99mac:s instruktioner för att gå med i beta-programmet.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.