Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Music får snart låttexter

Apple letar efter kuratorer till en kommande satsning på låttexter i musikjtänsten Apple Music.

Under konferens WWDC i somras avslöjade #Apple att musiktjänsten #Apple Music står inför flera större förändringar, inklusive en förnyad design samt att du lätt ska kunna få tillgång till låttexter. En jobbannons som Music Business Worldwide uppmärksammade i dagarna tyder på att Apple kommer att samla ihop låttexter internt snarare än anlita ett annat företag för att transkribera materialet.

Enligt annonsen letar Apple efter musikkuratorer som har excellenta skrivfärdigheter, musikkunskap och ett öga för detaljer. De efterfrågar personer med stor erfarenhet inom musik och låtskrivande. Vidare vill också Apple att personen som får tjänsten har en passion för teknologi.

Personen ska våga ifrågasätta gamla inkörda arbetssätt till förmån för nytänkande och effektiva sätt att arbeta för att förbättra verktyg och processer. Apple efterfrågar någon med en generell förförståelse för musik erfarenhet av att skriva låttexter.

Sedan tidigare kan den konkurrerande musiktjänsten Spotify en liknande funktion för att visa låttexter och fakta om vissa låtar.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.