Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Jabras nya lurar ger koll på träningen

Från hörlurstillverkaren Jabra kommer nu två trådlösa Special Edition-hörlurar med fokus på träning.

Jabra tillverkar bland annat hörlurar, headset och Bluetooth-ljudsystem till bilen. Nu släpper de två trådlösa Special Edition-lurar för sportiga användare som kommer med bättre passform, ljud och hållbarhet.

Sport Pulse Special Edition mäter användarens syreupptagningsförmåga utöver ovanstående förbättringar. Jabra släppte Sport Pulse 2014 och var då först med att inkludera en pulsmätare. Det är den som tillsammans med appen Jabra Sports Life som syreupptagningsförmågan (VO2 Max) kan mätas.

Användarna får också feedback direkt via lurarna om hur det går baserat på puls och dagsform. Appen visar sedan en mängd information efter avslutat träningspass.

De andra lurarna heter Sport Coach Special Edition och räknar automatiskt rörelser och övningar genom en rörelsesensor Jabra kallar för Trackfit.

#Jabra skickar med flera öronproppar, vingar och Comply Foam Tips. Ljudet har förbättrats med passiv brusreducering och kraftigare bas. Användare kan också se fram emot tre års svettgaranti.

Jabra Sport Pulse Special Edition har ett rekommenderat pris på 1 900 kronor, medan Jabra Sport Coach Special Edition kostar 1 500 kronor. De kommer till utvalda återförsäljare under det tredje kvartalet 2016.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.