Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Asus visar upp Zenwatch 3

Asus presenterar sin nya smarta klocka Zenwatch 3 under IFA-mässan. Till skillnad från tidigare versioner är formen rund, och knapparna tre.

Under onsdagens presskonferens på elektronikmässan #IFA visade #Asus upp sin tredje version av den smarta klockan #Zenwatch. Den här gången provar Asus en rund formfaktor och satsar på en känsla av stil och lyx. Utöver en digital krona har klocan två extra knappar på höger sida, varav en går att ställa in av användaren för att starta valfri app. Den sista knappen aktiverar Asus app för träning och hälsa - Zenfit.

På insidan av Zenwatch 3 sitter Qualcomms processor Snapdragon 2100. Klockan erbjuder också snabbladdning - på bara 15 minuter ska batteriet nå 60 procent, vilket enligt Asus räcker för en hel dag. Bildskärmen är en 1,39 tums OLED-skärm med en upplösning på 400 x 400 pixlar. Skärmen skyddas av Gorilla Glass.

Vad gäller tjockleken är Zenwatch 3 något tunnare än Apple Watch - 9,95 millimeter. Övriga jämförelser med Apples smarta klocka låg nära till hands, då Asus Zenwatch 3 erbjuds i färgen rosa guld. Under presentationen visades också en kort film om de material som använts, som såg ut att ha plockats direkt från Apples presentation av sina klockor förra året. Asus hade till och med en speaker-röst som gjorde sin bästa Jony Ive-imitation.

Asus Zenwatch 3 börjar säljas i USA och Europa under oktober. Priset är satt till 229 euro, motsvarande ungefär 2 100 kronor exklusive moms.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.