Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pixels kamera-app portad till Nexus

XDA har gjort det möjligt för de som längtar efter en Google Pixel att trösta sig med Pixels kameraapp Google Camera version 4.2.

En av sakerna som #Google tryckte på när de lanserade sin nya telefon Google Pixel var kameran. Den som längtar efter en #Pixel kan nu trösta sig med att utvecklarna XDA gjort en modifierad variant av Pixels kamerapp tillgänglig för Nexus-telefoner. Camera v4.2 går att ladda ner på Nexus 5X och Nexus 6P som kör Android 7.0 Nougat. Appen kommer inte att installeras över Nexus ordinarie kameraapp utan kommer finns som en egen app jämsides.

Funktioner som tillkommer är att det går att visa ett rutnät framför motivet för att göra det lättare att hitta en bra komposition. Det finns även ett HDR-läge och ett autofokus-lås och exponeringskontroll. För att aktivera fokuslåset trycker du länge på delen av bilden du vill ska vara i fokus och sen går det att justera exponeringen i ett sidoreglage. 9to5 Google rapporterar att appen också har gått betydligt snabbare för de som testat än Nexus egna app. Interna tester på 99mac-redaktionen påvisar dock inga märkbara hastighetsförbättringar.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.