Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Förstärkt verklighet i Iphones kamera

Apple påstås jobba på att få in förstärkt verklighet i sin kamera-app. Målet är att kunna förbättra ansiktsigenkänning och manipulera ansikten i kameraläget.

Apple och Tim Cook har länge jobbat med förstärkt verklighet, eller augmented reality (AR). Enligt Business Insider som har varit i kontakt med en insatt källa jobbar Apple med att få in #förstärkt verklighet i sin kamera-app. Bland annat hoppas de att kameran ska få en mer avancerad ansiktsigenkänning och manipulering av ansikten med hjälp av förstärkt verklighet.

Apple har den senaste tiden köpt upp flera företag som jobbar med förstärkt och virtuell verklighet, däribland Metaio och Faceshift. Ytterligare ett steg mot förstärkt verklighet är smarta glasögon som det ryktas om att Apple håller på att utveckla. Glasögonen förväntas använda förstärkt verklighet för att exempelvis visa gränssnitt ovanpå användarens omgivning.

#Apple har valt att inte kommentera Business Insiders artikel men om Apple lanserar smarta glasögon och på flera sätt inkluderar förstärkt verklighet i kommande Iphone kanske det galna ryktet om att Iphone 8 blir en genomskinlig glasmacka inte är allt för osannolikt.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.