Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99mac räddar julen

Jultips: App med harmoniskt ljud

Julstressen kan komma plötsligt och då kan det vara hjälpsamt med ett harmoniskt lugnande ljud.

Julen närmar sig med snabba kliv och utan du vet ordet av kommer julstressen slå sig som en slägga i huvudet. När den här stressen kommer kan det vara bra att ha olika verktyg för att lugna ner. En av sakerna som för många hör julstressen till är julmusik, skrik och gnäll, stökiga omgivningar och ljud man bara helst vill stänga av. Det första jultipset som 99mac ger är därför en ljudapp vid namn Noisli som fyller dina öron men lugnande harmoniska ljud istället för skrikande barn och skrockande tomtar.

Appen finns på både IOS och Android och kostar 20 kronor i båda butikerna. Appen är simpel med få funktioner. Du kan välja olika lugnande ljud, såsom havet, natt, tågresa, brasa, åska, regn eller fläkt med mera och kombinera och mixtra dem på olika sätt. Dina favoritkombinationer kan du spara som förinställningar. När du sätter igång tiden kan du också ställa in en timer i appen som gör att ljudet kanske slutar efter 30 minuter och det går även att reglera om ljudet ska försvinna gradvis eller på en gång. Förutom en massa havs och skogsljud går det att ställa in vitt, brunt och rosa brus.

Namn
Noisli
Plattform
IOS och Android
Utvecklare
Noisli Ltd
Version
1.1.2
Pris
20 kronor
Krav
Kräver IOS 7.0 eller senare alt. Android 4.0 och senare.
Språk
Engelska

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.