Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Oklart om Pokémon Go kommer till Apple Watch

UPPDATERAD. Det är oklart om Pokémon Go kommer till Apple Watch, när appen i så fall kommer och vad den kommer innehålla.

Uppdatering:

Utvecklaren Niantic har via Twitter försäkrat sina användare att Pokémon Go för Apple Watch fortfarande är på gång. Något lanseringsdatum avslöjas dock inte.

Under Apples Iphone-event i september visade #Niantic en uppdaterad version av Pokémon Go till Apple Watch. Då sa företaget att spelet skulle komma inom kort. Appen till klockan skulle fungera som ett komplement till mobilappen, och exempelvis säga till när du var nära ett pokéstop eller gym.

Sedan dess har det varit tyst från företaget. Nu verkar det som att det kan dröja ytterligare innan appen kommer, eller att den inte kommer alls, rapporterar 9to5 Mac. Enligt källor ska Niantic lagt planerna för en klockapp på is. I ett mail från kundsupport skriver de att ”om efterfrågan för en Apple Watch-app ökar kommer vi fortsätta utvecklandet av appen” . Niantic ville till sajten varken bekräfta eller dementera ryktena.

Det verkar också oklart hur den eventuellt kommande #Pokémon Go skulle fungera, om det skulle vara en mer fristående app eller ett komplement till den redan existerande appen.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.