Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

BMW banar väg för självkörande bilar

I jakten på att vara först med självkörande bilar väljer BMW en annan väg än många andra och uppmuntrar till sammarbete.

Flera företag har de senaste åren intresserat sig för självkörande bilar. Bland annat så testar både Uber och Nutonomy självkörande taxibilar på utvalda orter.

En av sakerna som är viktigast för att lyckas göra en välfungerande självkörande bil är att ha en stor mängd data över olika trafiksituationer som kan uppstå. Hittills har de flesta företag hållit på sina hemligheter. BMW har istället valt en annan väg. Tillsammans med Intel och Mobileye ska BMW börja samla ihop data och de hoppas på att kunna presentera en självkörande bil för privatpersoner 2021. Under 2017 kommer BMW låta 40 stycken självkörande bilar testas.

Den stora skillnaden mellan #BMW och konkurrenterna är att BMW bjuder in andra företag att samla in och dela data, rapporterar Business Insider. Mobileyes utvecklingsansvarig Amnon Shashua sa under #CES att:

– Istället för att isolera oss från världen bjuder vi in världen. Det finns mycket att vinna på att dela data och resurser.

Eftersom man kommer kunna samla in data från flera olika bilmodeller kommer man få en större mångfald kring hur bilen reagerar och olika situationer bilen kan försättas i.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.