Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Geforce Now låter dig spela PC-spel på Mac

Nvidia lanserar sin strömmande speltjänst som gör det möjligt att spela avancerade PC-spel även på en klenare Mac. Men det blir inte billigt.

Under förra året gjorde Sony det möjligt att strömma spel från en Playstation 4-konsol till en Mac eller IOS-enhet. Under elektronikmässan #CES i Las Vegas har grafikkortstillverkaren #Nvidia presenterat sin egen lösning i form av tjänsten Geforce Now.

Geforce Now blir tillgänglig för både PC och Mac, och gör att även användare av mer klena datorer kan spela avancerade spel. För Mac-användare blir det därtill möjligt att ta del av spel som aldrig släppts för plattformen. På serversidan renderas spelen av Nvidias nya Pascal-kretsar.

Smakar det så kostar det, och Geforce Now kommer enligt Nvidia att kosta 25 dollar för 20 timmars spelande, vilket motsvarar närmare 300 kronor inklusive moms. Då ingår prestanda motsvarande grafikkortet Geforce GTX 1060. Alternativt går det att välja prestanda motsvarande det kraftigare GTX 1080, men ingår bara tio timmars spelande.

Geforce Now blir tillgänglig i mars, men just nu är det oklart om detta även gäller svensk lansering.

Skulle du betala för att spela strömmande PC-spel på din Mac? Vilka titlar som i dagsläget saknas på Mac skulle du vilja se?

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.