Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

CES 2017: Samsung visar Galaxy A3 och A5

Samsungs uppdaterade mobiler i mellansegmentet tar en hel del inspiration från flaggskeppet S7, men i ett utförande med lägre pris.

99mac har tidigare skrivit om Samsungs uppdaterade telefoner i mellansegmentet. Under #CES lanseras modellerna A3 och A5 officiellt, och 99mac har tagit en titt i företagets monter.

Minst i A-serien är Galaxy A3, som lånar en del designtips från flaggskeppet Galaxy S7 så som en välvd baksida av glas och metall. En annan förbättring som telefonen delar med S7 är att Galaxy A3 nu blivit vattentät enligt kapslingsklassningen IP68. Vad gäller anslutningar är det nu USB Type-C som gäller. Bildskärmen är på 4,7 tum och har upplösningen 1280 x 720 pixel. På insidan hittar vi en Exynos 7870-processor på 1.6GHz och 2 gigabyte primärminne. Lagringen är enbart 16 gigabyte, men A3 har stöd för micro SD-kort på upp till 256 gigabyte.

Galaxy A5 har en bildskärm på 5,2 tum i upplösningen 1920 x 1080 pixel, men designen är i stort som den mindre modellen. A5 har 3 gigabyte primärminne, och 32 gigabyte lagringsutrymme. Processorn är också den snabbare Exynos 7880 på 1.9GHz Liksom A3 har A5 USB Type-C-anslutning och är vattentät (IP68).

Galaxy A3 och A5 kommer till Europa i februari. Priserna blir 299 och 399 euro, vilket i Sverige bör bli cirka 3 490 respektive 4 490 kronor.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.