Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

CES 2017

Även Sony satsar på trådlöst och nackband

En allt ökande trend är tveklöst små trådlösa in-ear-hörlurar, och under CES verkar även sådana med ett tillhörande nackband bli allt vanligare.

Vi skrev nyligen om att #LG har presenterat nya trådlösa hörlurar av in-ear-typ som dessutom kan placeras i ett nackband när du inte behöver använda dem. LG är dock inte ensamma om detta och i Sonys bås på CES finns det två kommande trådlösa produkter att betrakta.

Betrakta är dock det ledande ordet då båda hörlurarna presenterades utan att namnges, och de hystes i glasmontrar som inte fick öppnas för praktisk handpåläggning. Den trådlösa in-ear-produkten är kompakt till formatet, ansluter till din mobila enhet via Bluetooth och påminner en del om Samsungs Gear Icon X-hörurar.

Det som särskiljer dessa från konkurrenterna är att de ska vara utrustade med aktiv ljudisolering, en imponerande funktion att få in i ett så litet format, om det visar sig att Sony faktiskt lyckats med bedriften. Precis som Samsungs Icon X och Apples Airpods kan hörlurarna laddas och förvaras i en dockningsstation.

Den andra trådlösa produkten är också av in-ear-typ och ansluter även den till din mobila enhet via Bluetooth. Som tidigare nämnt är hörlurarna kopplade till ett nackband, men mer detaljer än så avslöjas inte av #Sony och företagets representanter i montern kunde inte heller vidareutveckla om produkternas egenskaper.

Pris eller lanseringsperiod för de båda produkterna är i skrivande stund okänt så en lansering under året är det mest specifika som kan anges just nu.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.