Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify flirtar med Barack Obama

Efter att Obama indikerat att han är intresserad av ett jobb på Spotify har en jobbannons med jobbtiteln "President of Playlists" lagts ut på Spotifys webbsida.

För drygt en vecka sedan postade Natalia Brzezinski ett inlägg på Instagram som väckte stor uppmärksamhet. Brzezinski leder bland annat podden Stand out där hon löpande intervjuar innovatörer och därtill skriver hon om kvinnligt ledarskap för Huffington Post. Förra veckan träffade hon och hennes man Barack Obama. I inlägget skriver hon att Obama hade sagt att han verkligen uppskattade att hälsa på i Sverige och att det var hans favoritresa samt att han planerar att besöka Sverige snart igen.

Obama passade även på att skämtsamt säga att han fortfarande väntar på ett jobberbjudande från #Spotify. Nu en vecka senare ligger en jobbannons uppe på Spotify för tjänsten ”President of Playlists”. För att få jobbet krävs passande nog minst åtta års erfarenhet av att ”leda en högt ansedd nation”, man ska ha lätt för att prata passionerat om spellistor inför press och det är ett stort plus om ”Kendrick Lamar har spelat på ditt födelsedagsfirande”. Tjänsten kräver dessutom ”en god lagkänsla, strålande arbetsmoral, en varm och vänlig attityd och att man fått Nobels fredspris”.

Tjänsten är skräddarsydd för Barack Obama och i förrgår taggade Spotifys grundare Barack Obama på Twitter och undrade om han sett den nya tjänsten som ligger ute.

Barack Obama har inte svarat än men vi kan inte annat än hoppas på att vi i framtiden kan njuta av Obamas Spotify-listor. För den som inte orkar vänta går det att lyssna på Obamas redan gjorda spellistor på Spotify, som den här, eller den här.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.