Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Facebook lär användare om säkerhet

Facebook vill uppmuntra användare att läsa på om sekretess och säkerhet på nätet genom att göra sidan Sekretessgrunder mer lättillgänglig.

Den 28:e januari är det Data Privacy Day, eller Data Protection som dagen kallas i Europa. Dagen finns för att belysa och undervisa om säkerhet på nätet och hur du ska tänka kring vad och hur du delar och lagrar saker på nätet. #Facebook har valt att fira dagen genom att lansera en uppdaterad och mer tillgänglig version av deras sida Sekretessgrunder.

Sidan är mobilvänlig och baseras på feedback från användare. Facebook har även samarbetat med delstatsåklagare, experter på området och andra kunniga för att på bästa sätt kunna guida användarna kring hur Facebooks sekretess och säkerhet funkar.

Det ska även bli lättare att komma åt sidan. Om du utför vissa handlingar som exempelvis att ändrar från privat till offentlig delning när du ska dela ett inlägg kommer Facebook förslå att du går in på Sekretessgrunder för att se vad förändringen av betyder i praktiken.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.