Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper publika betaversioner av Mac OS och IOS

Apple har släppt publika betaversioner av Mac OS 10.12.4 och IOS 10.3 som vem som helst kan installera.

Tidigare i veckan släppte Apple de första betaversionerna av IOS 10.3 och Mac OS 10.12.4 för utvecklare. Nu följer företaget upp med de publika betaversionerna, som kan installeras utan att ha ett utvecklarkonto hos Apple. Det som krävs är att skriva upp sig för Apple Beta Software Program.

Mac OS 10.12.4 innehåller funktionen Night Shift, och IOS 10.3 ger bland annat Hitta mina Airpods och det nya filsystemet APFS. Det är rekommenderat att ta en säkerhetskopia på enheten innan en betaversion installeras.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.