Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Prince kommer till strömmande tjänster

Princes album som gavs ut under skivbolaget Warner Music Group kommer finnas tillgängliga på flera strömmande tjänster från och med 12 februari.

Det har inte alltid varit så lätt att hitta Princes musik eller filmklipp på internet. Ända sedan 2007 har Prince mer eller mindre legat i krig med internet. Då stämde han Youtube och Ebay för att hans upphovsrättsskyddade material fanns tillgängligt på sajterna. Efter ett tag tröttnade hans fans och skapade gruppen Prince Fans United.

Prince har under hela sin karriär varit mycket kritisk mot såväl digital försäljning som att finnas tillgänglig någonstans på internet. Fram till nu har Prince musik endast hittats på den strömmande tjänsten Tidal, men från och med 12 februari kommer samtliga Prince-album som gavs ut under skrivbolaget Warner Music Group kunna avnjutas på bland annat #Spotify, #Apple Music, #Google Play och #Deezer rapporterar 9to5 Mac.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.