Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Huawei anställer Mac från ”Get a Mac”-reklamen

Justin Long är känd från Apples Mac-reklamfilmer, men har nu rekryterats av Huawei för att göra mer reklam.

Skådespelaren Justin Long var under början av 2000-talet med i Apples reklamkampanj för Mac-datorer. I filmerna spelade Long en Mac personifierad och Longs motspelare John Hodgeman var en PC. Reklamfilmerna var humoristiska och gick mer eller mindre ut på att driva med PC som aldrig riktigt hängde med eller var lika cool som Mac.

Nu har #Huawei anställt Justin Long i en kommande reklamkampanj för att sälja in det kinesiska företagets mobiler, rapporterar Apple Insider. Agenturen WPP Blast Radius har sagt att de medvetet sökte upp Justin Long för att han tidigare medverkat i Apples reklamer. Regissören Jessica Grizzle uppger att faktumet att Justin tidigare medverkat i Apples reklamfilmer var avgörande när de kontaktade honom.

Den sextio sekunder långa reklamfilmen heter ”The Interview” där skådespelaren Long är på en intervju hos Huaweis mobil Mate 9 för att regissera företagets reklamfilmer. Medan Long försöker imponera på mobilen kommunicerar den via emoji-symboler, foton och video.

För de som blir sugna på att minnas #Apples reklamkampanj finns alla reklamsnuttar som sändes samlade i videon nedan.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.