Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nintendo tänker göra fler mobilspel

Framgångarna med Super Mario Run har gett Nintendo blodad tand - planen är två eller tre nya mobilspel per år.

#Nintendo verkar nöjda med sitt senaste mobilspel Super Mario Run, och presenterar planer på att släppa ännu fler spel till IOS och Android. Mellan två och tre titlar per år kommer det att bli, rapporterar Reuters.

Super Mario Run släpptes för IOS i december och har laddats ned över 78 miljoner gånger. Ungefär fem procent beräknas ha låst upp spelet mot en kostnad, och spelet har enligt Apple Insider dragit in 53 miljoner dollar till Nintendo (motsvarande 460 miljoner kronor).

Nästa Nintendo-spel för mobiler blir Fire Emblem Heroes som kommer denna vecka för Android och IOS. Därefter kommer Android-versionen av Super Mario Run i mars och ett Animal Crossing-spel senare i år. Därutöver laddar Nintendo för lanseringen av sin nya spelkonsol Switch i mars. Över hundra titlar till konsolen uppges vara under utveckling av Nintendo själva och ett flertal andra utvecklare.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.