Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Lagret av Ipad Pro 12,9 tum sinar

Väntetiden för att få en Ipad Pro 12,9 tum har ökat, och det är även svårare att få tag på modellen i Apples fysiska butiker.

Lagret av #Ipad Pro 12,9 tum är för tillfället lågt. Den beräknade väntetiden är 2–3 veckor i bland annat Sverige, USA, Australien, Kanada Tyskland och Storbritannien. Enligt Mac Rumors var väntetiden på denna modell för bara några veckor sedan 1–2 veckor.

Även möjligheten att hämta ut #Ipad Pro 12,9 tum i en av Apples fysiska butiker verkar ha försvårats. I butiker baserade bland annat i New York, San Francisco, Toronto och London tar det till 3-6 mars innan det går att hämta produkten i butiken. I vissa affärer går det att hämta varan samma dag som den beställs men lagret av modellen verkar ha sinat avsevärt. Syskonet Ipad Pro 9,7 tum verkar dock ha ett påfyllt lager enligt Mac Rumors spaningar. Även i Sverige går det till skillnad från 12,9 tums modellen att få 9,7 tums modellen hemskickad samma dag.

Om #Apple som det ryktats presenterar nya Ipad-modeller under mars månad skulle detta kunna vara en indikation på att modellen snart kommer att uppdateras. Men i detta fall skulle det också kunna bero på strul i produktionskedjan. Vid förra kvartalsrapporten sade Tim Cook att Apple underskattade efterfrågan på Ipad för dåvarande kvartal och att de därför har problem med en av sina tillverkare. Cook tillade att han inte helt förväntade sig att detta skulle lösas under kommande kvartal. Detta kan mycket troligt vara anledningen till att det finns ont om Ipad Pro 12,9 tum.

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.