Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Music har "över 20 miljoner" användare

Apple Music fortsätter att växa stadigt enligt Apple-chefen Eddy Cue, och nu har antalet användare vuxit väl över 20 miljoner.

När Apples Itunes-chef Eddy Cue intervjuades på konferensen Code Media gav han också en uppdatering om hur många som använder musiktjänsten #Apple Music. Enligt Cue har tjänsten nu "gott och väl över 20 miljoner" aktiva prenumeranter.

Apple bekräftade att antalet användare passerat 20 miljoner i december enligt Billboard. Tjänsten lanserades 30 juni 2015, och nådde 15 miljoner användare i oktober samma år. Tillväxtkurvan ser alltså relativt bra ut, även om Apple Music fortfarande ligger långt efter konkurrenten Spotify i antalet användare.

Som rapporterat kommer Apple satsa mer på exklusivt videoinnehåll för att locka fler till Apple Music. Carpool Karaoke: The Series och Planet of the Apps är två program som får premiär i vår.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.