Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Xiaomi förbereder egen mobilprocessor

Xiaomi vill utmana konkurrenterna Apple, Samsung och Huawei med en egenutvecklad mobilprocessor som snart ska avtäckas.

Mobiltillverkaren #Xiaomi är fjärde störst i hemlandet Kina vad gäller sålda telefoner, och har de senaste åren också satsat på att etablera sig globalt. En nyckel till framgång kan vara att börja tillverka egna mobilprocessorer, och just detta rapporteras nu Xiaomi vara på gång med.

I dagsläget använder Xiaomi processorer från Qualcomm, precis som de flesta Android-tillverkare. Enligt en rapport i The Wall Street Journal tidigare i månaden jobbar företagets dotterbolag #Pinecone på en processor med samma namn. Detta har nu också Xiaomi bekräftat på kinesiska webbplatsen Weibo, rapporterar Engadget.

Pinecone-processorn ska enligt rapporten presenteras under ett event i Beijing 28 februari. Arbetet med Pinecone ska ha pågått åtminstone sedan november 2014. En egen processordesign kan hjälpa Xiaomi att särskilja sig på marknaden, precis som konkurrenterna Apple, Samsung och Huawei gör. Apple använder sina egendesignade A-processorer i Iphone. Samsung och Huawei använder sina Exynos- respektive Kirin-processorer.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.