Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Galaxy S8 får Exynos 9-processor

En variant av Samsungs kommande flaggskepp Galaxy S8 kan få systemkrets från företagets kommande Exynos 9-familj.

Samsungs kommande flaggskeppsmobil #Galaxy S8 väntas få ett formellt lanseringsdatum under mobilmässan MWC i Barcelona nästa vecka. Enligt förhandsuppgifter kommer dock telefonen använda processorn Snapdragon 835 från Qualcomm.

Enligt en ny rapport kan dock S8-varianterna med företagets egna Exynos-kretsar utrustas med den nya Exynos 9-familjen. Detta uppger Sammobile som menar att den nya Exynos 9810 i likhet med med Snapdragon 835 kommer att byggas med en 10 nanometers tillverkningsmetod. I fråga om prestanda är det dock oklart hur den nya Exynos-processorn kan mäta sig med Snapdragon 835, Apples A10 Fusion-processor i Iphone 7 eller Huaweis Kirin 870.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.