Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Galaxy S8 dumpar hemknappen

Läckta bilder på vad som tros vara den kommande Samsung Galaxy S8-mobilen indikerar att Samsung kommer dumpa den fysiska hemknappen.

Sammobile har nyligen publicerat läckta bilder på vad som tros vara #Galaxy S8. Från bilderna att döma kommer den fysiska hemknappen att försvinna. Istället verkar det som att det kommer finnas en liten menyrad längst ner på skärmen med visuella styrknappar. Bakåtknappen verkar till skillnad från många andra Android-telefoner vara placerad på höger sida.

Det är inte bekräftat att de läckta bilderna föreställer Galaxy S8 eller att det är den slutgiltiga versionen. #Samsung tros tillkännage när Galaxy S8 kommer lanseras under MWC i Barcelona nästa vecka. Tidigare rykten säger dock att lanseringen kommer ske 29 mars och att mobilerna kommer finnas i affärer någon gång under april.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.