Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung dementerar att Note 7 ska säljas på nytt

En indisk talesperson för Samsung säger att företaget inte kommer sälja modifierade Galaxy Note 7 i Indien.

I tisdags rapporterade vi att Samsung #Galaxy Note 7 ska börja säljas i Indien och Vietnam i form av modeller där batterierna som var orsaken till att mobilerna självantände skulle bytas ut.

Den koreanska sajten Hankyung gick igår ut med uppgifter om att #Samsung bestämt sig för att på nytt sälja Galaxy Note 7 efter vissa justeringar av hårdvaran. Enligt Hankyung hade Samsung uppgett att dessa mobiler skulle säljas i Indien och Vietnam. Nu publicerar Mashable en artikel där de säger att de varit i kontakt med Samsungs indiske talesperson som dementerar påståendet.

”Rapporten om att Samsung planerar att sälja korrigerade Galaxy Note 7-mobiler i Indien är felaktig.” säger talespersonen till Mashable.

Uttalandet avslöjar dock inte om Note 7 kommer att säljas på nytt i andra länder än Indien.

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.