Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Specifikationerna för Galaxy S8 Plus läcker

Samsungs nya mobiltelefon Galaxy S8 Plus får stöd för trådlös laddning, innehåller bland annat ögonskanner och blir damm- och vattentålig enligt läckta specifikationer.

Under nästa veckas #Mobile World Congress kommer #Samsung förhoppningsvis att ge lite mer detaljer om de kommande mobila flaggskeppen #Galaxy S8 och S8 Plus. Men de tekniska specifiktionerna för den sistnämnda modellen har redan läckt ut på internet, via den välkände Twitter-informatören Evan Blass.

Förutsatt att de är äkta stämmer specifikationerna väl överens med tidigare uppgifter och förväntningar på Samsungs nya flaggskepp. Bildskärmen är en Super AMOLED-skärm på 6.2 tum och huvudkameran har 12 megapixel att leka med. Den främre kameran är på 8 megapixel, och hela telefonen blir damm- och vattentålig enligt standarden IP68. Lagringsminnet är 64 gigabyte och primärminnet 4 gigabyte.

Vidare får Galaxy S8 Plus stöd för betalsystemet Samsung Pay, samt säkerhetssystemet Samsung Knox och en ögonskanner. Stöd finns också för trådlös laddning, men en laddningsstation för detta medföljer inte. De medföljande hörlurarna har justerats av tillverkaren AKG.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.