Stjärnanalytiker: Ingen USB Type-C till Iphone

Nästa Iphone behåller Lightning-anslutningen, men får stöd för snabbare laddning tack vare modernare USB-protokoll enligt nya uppgifter.

Enligt ett rykte från förra veckan planerar Apple att byta Lightning-anslutningen i #Iphone till standarden #USB Type-C, som också används i företagets senaste Mac-datorer. Uppgifterna bedömdes dock vara osannolika, och nu uppger den välkände analytikern Ming-Chi Kuo också att det inte stämmer. Detta rapporterar Macrumors.

Enligt Kuo kommer alla tre nya #Iphone-modeller som släpps under 2017 att behålla Lightning-anslutningen. Däremot ska stöd för USB-protokollets snabbladdning byggas in. 12.9-tumsmodellen av Ipad Pro har redan stöd för USB 3.0 och snabb laddning över sin Lightning-anslutning.

Apple väntas lansera sina nya Iphone-modeller runt september, så som gjorts de flesta tidigare år i produktens historia.

Kommentarer
14 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.