Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Flest unika lyssnare på Apple Music

Ny statistik från analysföretaget Verto visar att Apple Music är tjänsten med flest unika lyssnare under februari, medan Youtube Music har högst andel engagerade användare.

Analysföretaget Verto har nyligen släppt statistik kring strömmande musiktjänster. När det kommer till antal unika lyssnare på mobila enheter under februari månad är det musiktjänsten #Apple Music som kammar hem förstaplatsen med cirka 41 miljoner unika lyssnare. #Pandora som hamnat på andra platsen har under samma period 32,6 miljoner unika användare och motsvarande siffra för #Spotify är 30,4 miljoner.

Eftersom användare till stor del använder musikappar när de körs i bakgrunden för att strömma musik har Verto fokuserat på antal sessioner per användare och per månad som en bättre indikator på användarengagemang.

Verto använder sig även av en ”Stickiness”-mätare eller klibbighetsmätare som jämför dagliga användare med antal användare per månad. Instrumentet används för att hitta och synliggöra de mest engagerade användarna och Verto påpekar att det ofta är mindre tjänster som har den mest engagerade användargruppen.

#Youtube Music är tjänsten som hamnar högst när det gäller klibbighet med sina 35 procent samtidigt som de endast har 2,5 miljoner lyssnare mer månad. Här hamnar även #Tidal som endast har 100 000 månatliga lyssnare högt med sina 22 procent. När det gäller klibbighet ligger dock Spotify något högre (25 procent) än Apple Music som endast kommer upp i 19 procent.

Det är helt klar populärast att lyssna på strömmande musik via mobila enheter oavsett tid på dygnet, även om det är absolut populärast att lyssna från mobila enheter under morgonen.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.