Samsung Bixby på engelska försenas

Den engelska versionen av Samsungs digitala assistent Bixby senareläggs, och kommer inte att lanseras tillsammans med Galaxy S8 i april.

Under ett event 29 mars presenterade #Samsung sin nya mobiltelefon #Galaxy S8, och en av de viktigaste funktionerna som visades upp var den digitala röstassistenten #Bixby. Enligt Samsung ska Bixby skilja sig från konkurrenter som Apples Siri och Microsofts Cortana genom en högre kontextuell förståelse för vad som händer på mobilskärmen.

Nu ser det dock ut som att den engelska versionen av Bixby försenas, och inte kommer att kunna lanseras tillsammans med Galaxy S8 den 21 april. Detta rapporterar Wall Street Journal, som hänvisar till en icke namngiven källa. Orsaken ska vara problem med att få tjänsten tillräckligt tillförlitlig.

Bixby på engelska kan nu senareläggas till slutet av maj, men enligt källan har Samsung ännu inte fattat något beslut gällande lanseringsdatum. En talesperson för Samsung bekräftar att Bixby lär sig engelska först "senare i år".

Kommentarer
9 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.