Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

rykte

Rykte: Kommande Iphone-modeller får batterislukande Truedepth-kamera

Kommande generationer av Iphone kommer att förses med en mer avancerad Truedepth-kamera som kräver ett kraftfullare batteri än vad modellerna tidigare haft.

Apple-kännaren och analytikern Ming-Chi Kuo på analysföretaget KGI Securities menar att Apple i framtiden kommer att förse samtliga modeller i Iphone-familjen med en förfinad och mer engergikrävande Truedepth-kamera. Kuo skriver:

"Vi tror att adoptionen av Truedepth-kameran under 2017–18 kommer öka efterfrågan på batterier med högre kapacitet än tidigare. Från och med 2019 tror vi att Iphone kommer få mer utvecklade 3D-sensorer och AR-funktioner som kommer att dra betydligt mer batteri, vilket kommer förstärka behovet av batterier med högre batterikapacitet. Vi tror att Apple har tekniken för att ta fram dessa batterier."

Ming-Chi Kuo tror att Apple kommer jobba vidare på att höja batterikapaciteten under 2019 och 2020, vilket kommer leda till ett längre batteriliv i kommande produkter. Kuo tror dock inte att Face-ID kommer att förändras nämnvärt under nästa år.

I rapporten framgår även att Kuo tror att nästa generations Iphone X kommer få ett L-format batteri istället för ett tvåcellsbatteri, och tror att detta kommer öka batterikapaciteten med 10 procent.

Källa: Macrumors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.