Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

fredagsvideo

Överdriven användning av smarta klockor kan slå bakut

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

Allt mer av det vi har runt omkring oss är uppkopplat och smart. Allt från kalsonger och hårborstar till bilar, lampor, klockor, strumpor och säkert till och med skosnören är uppkopplade och smarta. Det stannar inte heller vid att allt vi gör ska sparas, de smarta produkterna ska också hjälpsamt ge oss feedback på det vi gör.

Många gånger är detta något som gör att vi kan få bättre vanor och mer hälsosamma liv men ibland kan det också kännas som att man aldrig får vara ifred med sina dåliga, men också väldigt sköna och härliga vanor.

Denna fredagsvideo drar detta koncept till sin spets och det finns en klocka för varje behov som ibland är minst sagt svåra att kombinera.

Trevlig helg!
Och kom ihåg att inte göra exakt allt som din smarta klocka uppmanar dig att göra.

Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.