Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Huawei satsar på jättestora skärmar till Mate 20-serien

Enligt rykten kan Huawei Mate 20 Pro lanseras i höst med den största skärmen hittills i en mobiltelefon. Hela 6,9 tum ryktas den mäta på diagonalen.

I oktober förra året var vi på plats i München när Huawei presenterade Mate 10 och Mate 10 Pro. I höst är det därför logiskt att tänka sig att företaget presenterar efterföljarna Mate 20 och Mate 20 Pro.

Med Mate-serien vill Huawei visa upp sina allra bästa och senaste teknikframsteg i mobilväg. Enligt uppgifter från Sydkorea kan Mate 20 Pro utrustas med den största skärmen hittills i en smart mobil. Huawei sägs köpa in 6,9-tums OLED-paneler från Samsung till telefonen. Mate 20 sägs få en mindre skärm, källorna uppger att den får en 6,1-tums OLED-panel likt Huawei P20 Pro som lanserades i Paris i mars tidigare i år.

I höst väntas Samsung presentera nästa modell i sin Note-serie under ett Unpacked-event som ska gå av stapeln den 9 augusti, men Note 9 ryktas få en skärm på 6,38 tum. Den största av Apples kommande Iphone-modeller ryktas nå 6,46 tum, så om de här uppgifterna visar sig stämma kommer Huawei att kunna skryta med att ha den största skärmen i alla fall.

Källa: The Bell [Google-översatt]

Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.