Iphone 2018 bjuder in till färgfest

Apples nya Iphone-modeller i höst ryktas komma i ett stort antal färger, men meningarna går isär om exakt vilka färger som kommer att erbjudas.

Apples årliga Iphone-fest närmar sig med stormsteg, och med detta ökar också förhandsrykten i intensitet. Många av dessa kommer från analytikern Ming-Chi Kuo som verkar ha riktigt goda vänner bland Apples leverantörer och komponent-tillverkare.

Alla verkar överens om att toppmodellen Iphone X får en uppföljare, och det ryktas även om en större Iphone X Plus-modell med en 6,4-tumsskärm. Utöver det väntas en billigare Iphone-modell med en LCD-skärm på 6,1 tum. Om detta stämmer skulle årets nya modeller alltså bestå av två lyxiga Iphone X-telefoner med OLED-bildskärmar, en stor och en liten. Mellan dessa i storlek skulle en LCD-modell erbjudas för mer prismedvetna konsumenter.

Denna modell kommer enligt Kuo att erbjudas i en lång rad olika färger – fler än någon tidigare Iphone-modell. Enligt Kuo kommer Apple att erbjuda färgerna guld, grå, vit, blå, röd och orange. En sprakande färgfest alltså, som för tankarna till 2013 års Iphone 5C som såldes i fem olika färger.

En ny rapport från Macotakara hävdar istället att färgerna blir vit, svart, gul, orange, blå och brungrått (taupe). Anmärkningsvärt är att den populära färgen röd då skulle utgå, men det är mycket möjligt att Apple sparar en sådan modell till våren som de gjorde med både Iphone 7 och Iphone 8.

De nya Iphone X-modellerna ryktas erbjudas i guld utöver de befintliga färgerna silver och rymdgrå. Vilken färg skulle du vilja ha på en ny Iphone, och hur viktigt är det att köpa en modell med OLED-skärm?

Källa: 9to5mac | Macotakara

Kommentarer
14 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.