Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

poddradio

Podden är tillbaka med gäst

Podden har slut på semester och kör igång igen. Den här veckan träffar Jakob och Ida glädjespridaren Elin Häggberg som bland annat driver teknikbloggen Teknifik.

Äntligen är poddens sommaruppehåll över. Ida och Jakob träffas igen i studion och får sällskap av teknikbloggaren Elin Häggberg (teknifik.se).

Gänget pratar om vikten av teknik i dagens samhälle och om Elins mål att bjuda in också dem som inte ser på sig själva som teknikintresserade till teknikens underbara värld. Hon har just nu lite extra aktuell med första avsnittet av podden Teknikens under. Första avsnittet handlar om hur dagens unga påverkas av att växa upp med smarta mobiler och mobilt internet som en självklar del i livet. Du hittar det och kommande avsnitt på alla ställen där poddar finns.

Avsnitt: Med Elin Häggberg i studion

Längd 39:32, filstorlek 28,47 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.