Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bilder på nya Apple Watch 4 läcker ut

Varning för spoiler! Bilder på nästa Apple Watch verkar ha läckt ut i förväg, tillsammans med flera detaljer om den nya klockan.

Alldeles precis efter att Apple bekräftat datumet för sitt årliga Iphone-event, läckte bilder på uppföljaren till Iphone X ut, och detsamma verka nu även gälla den nya versionen av Apple Watch.

Precis som Iphone-läckan är det 9to5mac som publicerar vad som påstås vara en äkta produktbild föreställande Apple Watch Series 4.

Av bilden att döma bibehålls samma form som tidigare – alltså ingen rund klocka. Däremot blir bildskärmen större, och en ny urtavla visar massor av komplikationer.

Källa: 9to5mac

Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.