Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsungs nästa telefon kan vara vikbar

Att Samsung experimenterar med vikbara OLED-skärmar är ingen hemlighet, men enligt nya rykten kan tekniken dyka upp i en produkt redan det här året.

Samsung planerar att lansera en vikbar smart telefon senare i år. Om detta hintar mobiljättens vd DJ Koh, och en lansering kan ske redan på Samsung utvecklarkonferens i november. Enligt rykten kommer telefonen bli en del av Samsung Note-familj.

Samsung har experimenterat med vikbara OLED-bildskärmar i flera år, och rykten om detta har cirkulerat länge. Redan 2014 visade Samsung också upp en konceptvideo för en sådan produkt – en mobil som kunde vikas ut till en platta på ungefär 7 tum.

Det är självklart väldigt cool teknik, men frågan är hur användbar en vikbar telefon kommer att vara i praktiken. Det låter mer som en riktigt fiffig teknik för en surfplatta, som kan vikas ihop och ta mindre plats, men hur kommer telefonen gå att använda för den som inte vill vika ut den till en enorm platta varje gång man vill svara på ett sms. Om ryktena talar sanning kanske Samsung försöker svara på den frågan om bara två månader.

Källa: CNBC

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.