Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vi kikar på Apple Watch Series 4

Ida fick tag på en Apple Watch Series 4 efter presentationen och visar upp den i den här videon.

Direkt efter keynoten var slut sprang de flesta journalister bort till ett område där Apple dukat upp sina nyheter. Jag lyckades komma fram till Apple Watch Series 4 först.

Den nya klockan har blivit lite rundare i hörnen och känns lite mindre som en liten dator på armen och lite mer som ett smycke. Skärmen smälter ihop bättre med resten nu.

Skärmen har blivit större och bättre. Svårt att sätta fingret på exakt vad som skiljer där i allt stök, men tror att alla som inte absolut vill ha en rund klocka kommer att uppskatta förbättringarna Apple bjuder på nu.

Den digitala kronan har gjorts om och ger nu haptisk feedback vilket är ett lyft. Mycket tydligt när man exempelvis skrollar genom en lista nu. Det missade jag på plats, men tydligen är knappen under också haptisk nu, den sticker inte ut som på Series 3.

Kronan har också fått en diskretare röd ring för att markera ut LTE-modellen.

Kommentarer
50 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.