Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Så ser du batterinivån på dina Airpods i Apple Watch

Du känner kanske redan till att du kan se batterinivån på dina Airpods via telefonens notiscenter, men visste du att det går att se också i Apple Watch? Vi visar hur.

Apples trådlösa hörlurar Airpods har blivit riktigt populära bland användare, främst för den smidiga användarupplevelsen de erbjuder. Lurarna själva ger upp till fem timmars batteritid, med batterifodralet får du omkring 24 timmars batteritid. En kvart i fodralet ger tre timmars lyssningstid.

Hur mycket batteri återstår?

Lurarna och batterifodralet ger ingen vidare koll på hur mycket batteri som är kvar, men det kan du – som du kanske redan känner till – se i den parkopplade telefonens notiscenter. Dra ned från skärmens ovankant och dra sedan en gång åt höger för att komma dit. Längst ned finns knappen Ändra om du inte redan lagt till Batteri-widgeten.

Men visste du att du också kan hålla koll på batteritiden i din Apple Watch? Det fungerar riktigt smidigt att använda dina Airpods direkt med klockan för att lyssna på musik eller poddar och det går faktiskt att se batteritiden i klockan också.

Gör så här

  • För att se batterinivån i klockan måste du först säkerställa att hörlurarna är kopplade till klockan. Dra upp för att öppna kontrollcenter och kolla så att Airplay-ikonen är blå.

  • I samma kontrollcenter finns en bubbla med batteriprocenten för klockan. Tryck på den.

  • Skrolla ned tills du ser batterinivån för dina Airpods (om höger och vänster har olika nivå står de var för sig. Har du lurarna i batterifodralet med locket öppet ser du batterinivån också för fodralet.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.