Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

#242: Ett raseri om urverk

Denna vecka pratas det om Apple Watch, kinesiska spion-chip och om Googles event nästa vecka. Missa inte det!

Varje vecka kommer 99 ut med ett avsnitt av vår poddradio och den här veckan är inget undantag. Ida och Jakob står i studion och pratar om Apple Watch. Jakob inte är riktigt nöjd med någon existerande urtalva och Ida kommer med bra tips gällande den digitala kronan.

En stor snackis i teknikvärlden nu gäller Bloombergs gräv om kinesiska spion-chip på servrar inhandlade av Apple och Amazon. Teknikjättarna ska ha köpt servrar från en kinesisk tillverkare som kommit utrustade med små små kretsar som ska ha varit menade att samla in data för att skicka hem till Kina i smyg. Är det sant? Apple och Amazon säger mycket bestämt nej, medan Bloombergs källor säger ja.

Slutligen pratas det om Googles event på tisdag nästa vecka. 99 kommer bevaka eventet som drar igång klockan 17:00 den 9 oktober, men inte riktigt som tidigare gånger. Vi kommer ha ett försnack i videoform inför eventet och sedan hänga i kommentarstråden här på sajten under tiden eventet är och sedan efteråt snabbt komma ut med en nytt avsnitt av podden med eftersnack och kommentarer.

Missa inte!

99 på Instagram – följ oss här för både högt och lågt från vår vardag i bildform.

Bloombergs artikel The Big Hack hittar du här. Apples pressmeddelande här. Amazons pressmeddelande här.

Allt vi rapporterar kring Googles event hittar du här och blir du sugen på att diskutera vad som helst relaterat till Android kan du göra det i vårt forum som du hittar här.

Avsnitt: Ett raseri om urverk

Längd 35:50, filstorlek 49,24 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.