Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kunde vi aldrig tro

Samsungs vikbara telefon blir jättedyr

Fler detaljer om Samsungs nya telefon med vikbar skärm tyder på att den kan komma redan i vår, och kosta en avsevärd slant. Namnet blir enligt uppgift Galaxy F.

Förra veckan visade Samsung upp en ny skärmteknik de kallar Infinity Flex Display, helt enkelt en vikbar bildskärm. Det som visades upp var en protoyp, men nu kommer rapporter om både namn, pris och lanseringsdatum på den spännande mobiltelefonen.

Enligt Yonhap News Agency i Sydkorea kommer telefonen att kallas Galaxy F. En ordentlig lansering ska ske i mars nästa år – en kort tid efter lanseringen av det nya flaggskeppet Galaxy S10. Till skillnad från Galaxy S kommer Galaxy F att vara en exklusiv modell inte tänkt för den breda massan. Priset blir också därefter.

Samsung ska inte ha bestämt sig för ett slutgiltigt pris ännu, men det handlar om nivåer upp till 1 770 dollar enligt Yonhap – motsvarande runt 16 000 kronor exklusive moms. En riktig lyxlur alltså. Enligt tidigare uttalanden planerar Samsung att skeppa runt en miljon vikbara telefoner under 2019.

Läs mer:

Kommentarer
29 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.