Vad händer med Iphone nästa år?

Rykten om nästa års Iphone har redan börjat dyka upp, och många tror att designen får inspiration från nya Ipad Pro. Vad vill du själv se hos en ny Iphone?

Höstens stora Iphone-släpp gav oss både de lyxiga Iphone XS och XS Max, samt den nästan lika lyxiga Iphone XR. Men rykten om vad Apple planerar för telefonen nästa år har redan börjat dyka upp. Än så länge finns det inte särskilt mycket substans i de olika uppgifterna, men då finns det desto mer utrymme åt fantasin och önskningar.

Vad vet vi om 2019 års Iphone?

Strikt talat vet vi nästan ingenting, men vi kan däremot vara helt säkra på att det blir nya modeller och att de lanseras i september som vanligt. Vi kan också räkna med att Apple kommer att fortsätta den inslagna vägen, med höga priser och påkostade material.

Analytikern Ming-Chi Kuo förutspår att Apple kommer behålla de nuvarande storlekarna på Iphone även nästa år. Det skulle innebära tre olika modeller, med bildskärmar på 5,8 tum och 6,5 tum för OLED-modellerna och 6,1 tum för den lite billigare LCD-modellen.

Andra rykten gör gällande att 2019 års Iphone-modeller blir snabbare tack vare en ny A13-processor, får en bättre framåtvänd Truedepth-kamera, upp till tre kameramoduler på baksidan och eventuellt stöd för Apple Pencil. I detta tidiga skede är det säkrast att ta allting med en rejäl nypa salt.

Många tror också att nästa års Iphone kommer att få en ny design, mer lik de nya Ipad Pro-modellerna som kom förra månaden. Youtube-kanalen Everything Apple Pro har knåpat ihop några väldigt läckra koncept-bilder som sätter fantasin (och köpsuget) i gungning.

Vad tycker ni om konceptet? Är det dags för Iphone att återfå raka kanter som en modern variant av Iphone 5-formen?

Källa: Macrumors | Everything Apple Pro

Kommentarer
44 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.