Fyrtur dyker upp på Ikeas webbplats

Ikeas smarta rullgardiner gör debut på möbeljättens webbplats, och når butikerna i februari.

Många är nog de som väntar ivrigt på Ikeas kommande smarta rullgardiner, som heter Kadrilj och Fyrtur. Den sistnämnda är mörkläggningsgardiner, och nu börjar säljstarten närma sig. Fyrtur har nämligen dykt upp på Ikeas webbplats med bilder och annan information.

Rullgardinerna kommer in i butikernas sortiment i februari, men enligt Ikea kan vissa butiker redan ha fått in exemplar och börjat sälja. Kadrilj finns upplagd på Ikeas tyska webbplats.

Rullgardinerna drivs av ett uppladdningsbart batteri och styrs med en medföljande fjärrkontroll eller en app i mobilen. Stöd kommer också att finnas för system som Google Assistent, Amazon Alexa och Apple Homekit.

Källa: Ikea

Kommentarer
21 svar

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.