Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Amazon drar tillbaka sin smarta väggklocka

Amazons Echo-klocka för väggen har problem med Bluetooth-anslutningen, och dras nu tillbaka från marknaden.

I höstas lanserade Amazon en lång rad nya produkter i sitt Echo-sortiment, från uppkopplade högtalarförstärkare till en mikrovågsugn till en uppdaterad version av bildskärmen Echo Show. Med på listan fanns också väggklockan Echo Wall Clock, som parkopplas med en Amazon Echo-högtalare över Bluetooth och kan ta hand om bland annat timers och påminnelser.

Klockan började säljas i USA i slutet av förra året, men nu har Amazon dragit tillbaka produkten. Anledningen är bristfällig Bluetooth-anslutning vilket bland annat uppmärksammats av reportern Joanna Stern på Wall Street Journal.

Enligt en talesperson på Amazon arbetar företaget nu på att åtgärde problemet, och hoppas att väggklockan kan bli tillgänglig igen inom de närmaste veckorna. För vår del vill vi uppmana Amazon att i samband med det släppa både klockan och de andra produkterna i Echo-familjen i Sverige! För visst är vi fler som vill ha en uppkopplad mikrovågsugn och väggklocka?

Läs mer:

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.