Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung lockar med sin vikbara telefon inför nästa veckas event

Nästa vecka kan du se Samsung Unpacked tillsammans med oss på 99. Och vilket event det ser ut att bli! I en ny reklamfilm visar Samsung upp något som för tankarna till deras vikbara telefon Galaxy F.

Reklamsnutten heter "The Future Unfolds" och handlar om nästa veckas event, Samsung Unpacked där vi mest troligt får se nya Samsung Galaxy S10-familjen – men kanske är det inte allt. Klippet avslöjar inte särskilt mycket, men texten åker runt vad som ser ut att vara en vikbara yta – en referens till Samsungs Galaxy F som vi bara fått se glimtar av hittills.

I november förra året visade Samsung upp en skärmteknik de kallar för Infinity Flex. De demonstrerade tekniken med en 7,3-tums flexibel skärm som kunde vikas på mitten. Enheten gick från att vara en platta till en mobil i storlek. Samsung sa att de behövt uppfinna nya material och tänka om helt kring skärmar för att få fram tekniken.

Tillsammans med Google arbetar Samsung på att utveckla en ny mjukvaruplattform med stöd för två gränssnitt, ett för när enheten är öppen och ett för när enheten är stängd.

Med den nya reklamfilmen i åtanke verkar det troligt att vi får veta mer om Galaxy F redan den 20 februari.

Se Samsung Unpacked tillsammans med oss

Det finns fortfarande möjlighet att komma och se på Samsung Unpacked tillsammans med 99 och våra kollegor på SweClockers och FZ nästa vecka. Vi bjuder in till ett event på Scandic Downtown Camper i Stockholm med start klockan 18:00. Vi kommer bjuda på dryck, plockmat och tilltugg och inleda kvällen med mingel och försnack. Sedan tittar vi tillsammans på Samsungs livesändning (från San Francisco) som drar igång klockan 20.

Det finns ett begränsat antal platser och om du kan och vill komma bör du hämta en biljett på Eventbrite.

Du kan läsa mer om eventet här.

Kvällen är en del av ett betalt samarbete mellan Geeks och Samsung, i regi av 99, FZ och SweClockers.

Kommentarer
33 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.