Goldman Sachs undersöker möjligheten att släppa Apple Card internationellt

Apple lanserade ett eget kreditkort i måndags. Nu säger utgivaren Goldman Sachs att de ser över möjligheterna att lansera kortet utanför USA.

Apples event den 25 mars bjöd på mest nyheter för användarna i USA, som det nya kreditkortet Apple Card. Det ges ut i samarbete med Goldman Sachs och Mastercard, och blir tillgängligt i USA i sommar.

Men det finns lite hopp ändå för den som blev väldigt sugen på ett Apple-kort. Goldman Sachs säger att de kikar på möjligheten att ge ut kortet också på internationella marknader. Företagets vd Richard Gnodde berättade detta i en intervju med CNBC, men gav tyvärr få detaljer.

"Med den produkten (Apple Card) börjar vi i USA, men över tid, absolut, funderar vi på internationella möjligheter."

Det ger kanske inte så mycket hopp det där uttalandet, men det är ändå någonting.

Är du sugen på ett Apple Card? Bege dig till kommentarerna för att prata mer om kortet.

Källa: CNBC

Kommentarer
47 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.